vrijdag 18 mei 2018

Op 24 mei wandelen door sinister Middelburg


Natuurlijk durven die mariniers niet naar Vlissingen! Wij begrijpen ze helemaal. Het is gewoon een veel te sinister oord. Van kapers en piraten, van wraakzuchtige bouwvakkers en spontane lynchpartijen. En dan hebben die arme mannen nog niet eens over het naburige Middelburg gehoord. Daar is het al helemaal niet pluis. Al die nauwe steegjes vol verhalen. Over dode Franse soldaten, brandende autobanden. Griezelige begijntjes (zie de link hieronder!). En een hoofd, in een bushokje.Met ons verhalenvertellerscollectief Sinister Zeeland organiseren we ghostwalks door Vlissingen én Middelburg. Alleen voor dappere mensen. En er komt weer een nieuwe kans aan: op donderdagavond 24 mei kun je weer meewandelen in Middelburg om al die verschrikkelijke verhalen aan te horen. Anderhalf uur Leedvermaak en Lamentatie, ook leuk voor een bedrijfsuitje. Alleen niet zo geschikt voor mariniers dus. :)

Benieuwd? Bestel ze snel, die tickets! Voordat het te laat is...


Eigenlijk helemaal geen zin om te wandelen?
Gids Jan J.B. Kuipers heeft een merkwaardige fascinatie voor het medium Powerpoint en vertelt graag zijn verhalen op locatie, in een boeiende lezing. En dat hoeft zeker niet alleen Middelburg te zijn. 90 minuten met pauze tussendoor, prijzen op aanvraag.

Sinister Zeeland verpest deze lente ook weer met veel liefde de sfeer tijdens bedrijfsuitstapjes, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeestjes. In Vlissingen én in Middelburg. Onder andere voor de Rabobank en een vrolijke musicalgroep. Ook een gezellig uitje in de planning? Uw sinistere partyplanner Marloes Matthijssen is altijd bereikbaar voor advies en een offerte via info@sinisterzeeland.nl of 06-12022948.
 

De


De Walcherse Archeologische Dienst deelde een mooi verhaal over deze schedel, die opgegraven is aan de Zuidsingel in Middelburg. Let even op die onderkaak! Lees hier de blog over 'Het Tandeloze Begijntje'. Over de achtergronden van deze vondst hoort u donderdagavond 24 mei in Middelburg als u meewandelt met gids Jan Kuipers.

De koning die Schiedam wilde bombarderen

Koning Gorilla of Willem de Goede? De eerstgenoemde bijnaam van Willem III (1817-1890) is bekender en niet voor niets. Willems leven werd ge...