maandag 30 november 2015

Signeersessie '111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben'

GOES - Jan Kuipers en Heleen Dekker signeren donderdag 3 december 2015 hun boek ‘111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben’ in boekhandel De Koperen Tuin in Goes.

In dit boek nemen de schrijver en fotograaf hun lezers mee langs honderdelf minder bekende plekken in de provincie.
De schrijver en fotograaf signeren hun boek tussen 15.00 en 16.00 uur in boekhandel De Koperen Tuin aan Keizersdijk 16 in Goes.

Toegang: gratis.

De Koperen Tuin zegt:
In dit cadeauboek bij uitstek, leiden de schrijver en de fotograaf ons langs 111 plaatsen in Zeeland die wellicht niet zo voor de hand liggen. Zeeland is meer dan mosselrestaurants en klederdracht. Zelfs voor doorgewinterde Zeeuwen zijn in dit boek onbekende plekken te vinden. Elke plaats is voorzien van een fraaie foto en informatie.Je leest wat er te zien is op de plek, maar ook welke verhalen er de rondgang doen.
Met de handtekening van zowel schrijver als fotograaf maak je van je boek een uniek exemplaar !

Wat is jouw geheime, bijzondere plaats in Zeeland. Laat het ons weten. Wie ons de meest bijzondere tip aanlevert wint een gesigneerd boek!




Welke locatie is dit...?

***

De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gids om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden de beste insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden.
Met charme en humor worden buitenissige, merkwaardige en verrassende plekken beschreven en vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De boeken hebben een overtuigend en helder grafisch concept en zijn inspirerend om te lezen. De bonte mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze daarvoor nog niet kenden.

AUTEUR(S) Jan Kuipers | Heleen Dekker, BINDWIJZE Paperback, FORMAAT 13,5 x 20, OMVANG 240 pagina’s, ILLUSTRATIES 120 illustraties in kleur, VERSCHENEN Verschijnt eind september 2015, ISBN 978 90 6868 680 7
€ 14,95
Bestel dit boek hier

Zeeland * toerisme * heemkunde * Zeelandgids * ontdekken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De koning die Schiedam wilde bombarderen

Koning Gorilla of Willem de Goede? De eerstgenoemde bijnaam van Willem III (1817-1890) is bekender en niet voor niets. Willems leven werd ge...