dinsdag 25 april 2017

Sinistere wandelingen Middelburg 2017

Achthonderd jaar Middelburg. Het wordt tot nu toe uiterst vrolijk en braafjes gevierd: met kinderkoortjes, wapperende vlaggen (weliswaar de bloedvlag van de Admiraliteit, maar toch) en een heus verbindend lied.

Wij gaan daar verandering in brengen! Dwaal op 28 april en 11 mei mee met het schrijverscollectief Sinister Zeeland, door de donkere krochten van Middelburg, Middelwurg, Grubbeldim zoals wij graag liefkozend zeggen. Een ghostwalk langs 13 locaties in de westelijke binnenstad van Middelburg, langs 13 sinistere verhalen. Achthonderd jaar stadsgeschiedenis, dat is lang niet allemaal rozengeur en manenblussersschijn: wandel mee met onze gids/schrijver Jan J.B. Kuipers en ontdek sinistere stadsfiguren, leer over brute terechtstellingen en folteringen.En hoor alles over Het Hoofd in het Bushokje.

De laatste tickets zijn in de verkoop voor 28 april en we wandelen ook weer op 11 mei. De tocht duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 12,99 p.p.. Tickets zijn verkrijgbaar op http://www.sinisterzeeland.nl. Voor de snelle beslisser, dus neem je stille liefde mee, bel eindelijk eens die oude vriend of ga gezellig met de puberkindertjes om ze de stuipen op het lijf te jagen. Luctor et Putesco! Ik worstel en verga.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De H. Elisabeth en haar vloeden

Eigenlijk had deze foto van de H. Elisabeth van Thüringen vorig jaar geschoten moeten worden, tijdens het herdenkingsjaar van de Tweede Sint...